Monday, August 18, 2014

maafkan kebizian sayaaa...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

busyyy.. busyyyyy... 

14Aug - Interview KX27.
15Aug - Adik nikah.
16Aug - Majlis adik.
17Aug - Pengsan.
18Aug - Keje cam biase.

ingat nak hapdet entry pasal interview tuu.. pastu nak hapdet pasal nikah adik.. pastu nak hapdet pasal majlis adik.. tapii... buat mase ni kekangan mase.. cehh, kekangan mase gituu..

sekarang kat tempat keje pun busyy.. rasenye sekarang tgh arab season kot.. sebab ramai orang arab je.. pastu short staff.. tu yang tak sempat nak hapdet entry tuu..

harini baru masuk keje balik. tapi bile dah lame cuti, mula la keje bertimbun. bertingkek-tingkek.. harini nak rilek dulu, esok baru pulun.. 

yang folo, yang komen, nanti ika reply and folo balik tauuu...


babaiiii.. 

kalau suke, LIKE saje..

3 comments:

  1. alololo.. kesian kak ikaa.. bz erk... rehat la dulu kak...take care... :)

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete