Thursday, July 24, 2014

interview. temuduga penolong penguasa penjara KX27.

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

haii sumee.. pada yang dapat panggilan SPA untuk jawatan KX27 penolong pegawai penjara haritu, kan mula-mula haritu exam online ditangguhkan, pastu dibatalkan lak, kire kite semuaaaa lulus ujian online tu.. pastu nanti kite terus kena interview ngan panel. tarikh dia tak bagi lagi, tadi SPA tercinta bagi mesej, dah bole cek dekat website untuk tarikh interview..



ok, dah bole mula rase takut sikit-sikit.. doakan ika ye kawan-kawan semuaa.. taknak study lagi bole tak?.. heee.. perangai study last minit memang dah jadi kebiasaan untuk budak ni.. hee.. err, ade yang same ngan ika takk?.. 

GOOD LUCK!!




kalau suke, LIKE saje..

21 comments:

  1. best tuh dapat interview. good luck yea

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. xde tips2.. hee.. kalau ade, ika up entry.. :)

      Delete
  3. good luck to you :D hahahaha nebes tu perkara biasa .,.. yang penting tarik nafas panjang2...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee.. sekarang rilek lagi.. tgk la nnt bile sampai hari kejadian.. hee

      Delete
  4. All the best utk kamu. Jgn stress dan keep steady jerk. Insyaa Allah xdak masalah. Good luck!

    ReplyDelete
  5. Gud Luck dear :) Do the best :)

    ReplyDelete
  6. Good luck ika, semoga success in sha allah

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya dan Allah mudahkan rezeki anda :)

    ReplyDelete