Saturday, July 5, 2014

first cpuv.. mekaceh nuff

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah, rezeki sangat-sangat. semalam dapat good news peperiksaan online pegawai penguasa penjara dibatalkan. dah boleh get ready untuk interview dengan panel. dah bole mula rase takut sikit-sikit. takut yang banyak-banyak tu bole simpan untuk interview tu nanti. 

ni cite petang semalam laa.. ika memang suke tengok nuffnang. nak tengok berapa uv. ngade kan?. ika sebenarnya dah blogging dari 2011 lagi.. time tu pakai wifi umah jiran sebelah yang baik hati.  pastu, pas pindah rumah jiran sebelah takde wifi, and ika pun dah dapat kerja, mase tu makin kurang. 

2012, ika jenguk balik blog, nak delete entry tak sepatutnya. tapi terdelete salah. banyaaakk lak tu.. huu.. sedeyyy..

2014 ni, baru tetibe cam nak berblog balik.. baru setengah bulan berblog.. tu yang kemain excited tengok nuffnang stats setiap harii.. sekalii...


alhamdulillah, cpuv pertama untuk blog yang ntah pape ni.. waahh, kecoh kan minah ni.. orang dah berpuluh kali dapat tak kecoh punnn, ika baru sekali kecoh-kecoh lak.. ek eleehhh.. rase cam nak tampar lelaju takk?..

hee.. jangan la tampar sayeee.. saye nak share jee... dulu ika rajin blogwalking sana sini, buat contest, rajin join segmen, rajin ping entry kat facebook, sekarang dah kurang. sebab kadang-kadang tak sempatt.. 

syukurr, sebab ade orang yang dah blog bertahun-tahun, tunggu-tunggu nak dapat cpuv, tapi tak dapat. memang la, niat berblog bukan untuk dapat duit. tapi, tak salah kan sambil-sambil.. rezeki ramadhan.. kalau nak ika klik nuff korang, bgtau ika.. nanti ika klik.. kalau nak ika blogwalking blog pun bagitau je.. bole bagitau kat cbox ataupun komen.. tak salah berkongsi rezeki kan.. :)

entry panjang macam bagi ucapan penghargaan kaannn.. hee

SEKIAN.



kalau suke, LIKE saje..

5 comments: