Thursday, July 17, 2014

Bos belanja bukak puasa..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

hari isnin haritu, company ade buat majlis buka puasa kat Big Apple Restaurant kat Berjaya Times Square Hotel. Buffet giteww.. Gabungan branch kajang, branch subang, ngan KL. Mula-mula ingatkan kat big apple donut tu.. hee.. salah rupenye... 




 *makan tak tengok orang kanan kiri dah.. 










makan sampai kenyang-kenyang.. buffet ni sorang RM108 kalau dewasa. kalau budak tak pasti lak berapa. makanan not bad.. sedaappp.. boss, belanja la lagi.. hee.. tahun lepas kat shogun, taun ni kat big apple restaurant, next year mintak-mintak la restoran berputar KLCC lak.. (mau bos putar-putarkan kepala aku ni..hihi)..

kalau suke, LIKE saje..

4 comments:

  1. sedapnya tgk !!
    buleh tahan mahal jugak eh tapi okeylah dgn makanan yg disediakan ..meletops !!
    =)

    ReplyDelete
  2. banyaknye itu makanan.... Hahahaha

    ReplyDelete
  3. krung krungx; kenyang sampai nak muntah.. hee
    syazrah tarmin; kenyang sangat..
    Pelajar; banyak sangat... :)

    ReplyDelete