Monday, June 30, 2014

Penangguhan Peperiksaan Online Penolong Penguasa Penjara KX27.

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Entry dalam keadaan superrr lajuu dan superrr ringkas..

tahniah kepada siapa yang berjaya lepas ujian pemeriksaan fizikal dan kecergasan. patutnya kita kena jawab test online tu esok, 1 jul kan?.. tapi dah ditangguh ke 8 jul.. sempat la nak study sikit-sikit.. pasal kabinet ke, pasal penjara kee... heee~

Dorang takkan hantar email atau sms untuk remind kita, kita yang kena sendiri ingat.. pegi je kat website SPA 8Jul tu nanti.. kalau tengok sekarang memang takdee...

errr.. ade sape-sape ade soalan bocor taakkk?.. heee


Good Luck Sumeeee... 

SEKIAN.

kalau suke, LIKE saje..

4 comments:

  1. awak macam mana awak tau yg awak lepas atau tidak ujian fizikal aritu?? dah cek??

    ReplyDelete
  2. awak macam mana awak tau yg awak lepas atau tidak ujian fizikal aritu?? dah cek??

    ReplyDelete
  3. tak pernah dpt exam cm nie.. tak dpt nk bg soalan bocor.. hehe

    ReplyDelete
  4. Syaqilla Sabri; dia terus bgtau haritu gak..

    Hafiza AizZawa; alaaa.. br nk mntk soalan bocor.. hee.. :)

    ReplyDelete