Thursday, June 26, 2014

Kebosanan Yang Membosankan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

ika ade satu tabiat yang membosankan. ika ni cepat bosan. contoh kalau hari-hari makan benda sama, buat benda yang sama, pakai baju yang sama. nasib baik la tak bosan duduk rumah yang sama. kalau taaakkkk.. hihiii..

kadang tu, kalau balik keje lalu jalan yang sama, rase bosan sangat. sekarang ni ika gi balik kerja naik public transport. kadang tu, bila dah rasa bosan, rasa cam nak gi keje naik flight, balik naik kuda je. 

*omeyy tak gigi ite?.. (gambar tiada kena mengena)

makan lak, kalau hari-hari makan nasi campur, esok nak makan fast food lak. nanti kang dah bosan makan makanan camtu, mula la rasa nak makan makanan style arab la, makanan style korea la.. tapi end up, makan nasi campur gak.. (-_-')


sebenarnya ika tengah bosan. mesti korang pun bosan bace cite ika ni kan?. ika pun same. jom kite bosan bersama-sama?.. sekian cerita bosan daripada sayaa..






kalau suke, LIKE saje..

3 comments:

  1. Hahaha. Bahaya selalu bosan ni. Padahal kita dua lebih kurang je T___T . hehe

    ReplyDelete
  2. uishh bahaya ni, tapi nati kalo dah ade boyfi jangan bosan kat boyfi plak ya hihihi

    blogwalking, cantik bloh ika ;)

    ReplyDelete
  3. Zulaikha Zahran; heee.. bahaye kn.. :)

    Yatie Fizzy; insyaAllah x bosan.. hee.. yg tu kena setia.. :)

    ReplyDelete