Tuesday, June 17, 2014

baju raya idaman hati

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Bile kat radio, kat tv dah keluar iklan yusuf taiyub, tu maknenyeeee puase dah dekat. Selalunye tahun-tahun lepas, time-time camni memang dah pikir dah plan nak pakai baju raye kaler pe. sebab ika selalunye baju raye memang tempah. almaklumla, saiz-saiz spesyel cam ika ni memang susah nak dapat.. hee...

tapi tahun ni, nak baju kaler pe pun tak tau, nak raye pun cam takde semangat je.. tapiiiii..... kalau nak baju raye camniiiii,, bole taakkk?...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

*nak baju cenniiii...

*kasut cenniii..

*bag cenni..

bole tak, bole taakkk..

.
.
.
.
.
.
.
.
.


adoiiii... yelaaaa.. ika raye ngan hello kitty yang ni je laaa...
*hai awak.. awak pun comell tau... ngee~

SEKIAN.

kalau suke, LIKE saje..

2 comments:

  1. First time tengok orang pakai baju raya bertemakan Hello Kitty. Hehe

    ReplyDelete
  2. SYLARIUS; comeyy kn.. x pnh ade org buat.. hee

    ReplyDelete