Sunday, April 10, 2011

antara kek yang unik.sanggup ke korang makan?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

tibe-tibe teringin nak mencekik kek kechintaan laa.. dapat makan kek secret recipe ke, big apple donut ke, mesti beshh! yummy, yummy.. dikala ini, dapat makan kek sambil berguling guling kegembiraan, pasti syiok! 

 rase cam nak join baby ni tido menonggeng.hee~

 burpp! alhamdulillah, kenyangg..er, jangan tanye ika, mane kasut lagi sebelah. larikk!

 tak saba nak makan kek ni, nanti barang kemas boleh beranak pinak dalam perut..hee

 alolo~ cumelnye kek ni.. rase cam nak penyekkan je..

 sikit sikit cam kek kawen mawi kan?..

yang ni paling besh. lagi lagi kalau wane putih, pastu kat skrin tu, letak gambar orang yang tersayang.. weehuuu~

ohh, nikon ku dibelah dengan kejam.. -_-'

kek untuk para suami atau bf yang gilekan kereta sampai lupekan birthday sendiri.

BISIKBISIK; waa~! nak kek, nak white chocolate cake..yummy, yummy.. terliurrr..

SEKIAN



kalau suke, LIKE saje..

10 comments:

  1. xdpt beli camera nikon, dpt mkn kek nikon pon jdk la..
    haha..

    ReplyDelete
  2. rasanya de post pasal kek nih..

    nah g sini

    http://mamatsudin.blogspot.com/2011/03/believe-it-or-notthese-are-cakes.html

    ReplyDelete
  3. kek tayar tu tak boleh blah !

    ReplyDelete
  4. memang nampak sedap sungguh kek nie

    ReplyDelete
  5. kek rupe ini.. saye pun xmo makan.. sayang wo nak makan hee

    ReplyDelete
  6. mak oi... tak payah mknlah cam tu... perghhhh

    ReplyDelete
  7. I want all of them!! yummy2.. ^_^

    ReplyDelete
  8. adakah kek2 seperti itu...
    rasa macam geram je kalau ada..
    makan sepuas2nya...
    hehhe...
    tapi kalau buat hiasan pun okey jugakkan...
    (n_n)

    ReplyDelete