Wednesday, March 2, 2011

sape tolong kemas bilik ika, dapat duit..nak?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

duit bawah tilam, duit bawah bantal, duit dalam poket seluar, duit dimana mana..yahooo0o0oo! aku kaya.. hahahaha (gelak orang kaya).. bole makan mcD value lunch banyak banyak banyaaakkk secara pukal ni..hee~

kan best kalau situasi di atas terjadi kat ika..ngee~ tapi, tu memang tabiat ika pun.. ika suke letak duit merata rata.. bile takde duit, mule la korek sane, korek sini, dengan harapan dapat jumpe berjuta juta hengget.. 

minggu lepas, angkat bantal, "eh, ade RM50, duit bile ni ek?". beberape hr lepas, pakai seluar jeans yang baru basuh, seluk2 poket, "eh, ade RM10 laa"..ok ok, mybe poket seluar ika dah jadi poket doremon kot. suke, suke.. hoyeh hoyeh.. kalau seluk semua poket seluar, ada duit kan beshh..nikmatnye dunia..

ni, jap lagi ika nak kemas bilik dengan harapan dapat jumpa duit yang bermacam macam warna..lagi2 duit yang kaler purple tu.. nak tolong ika tak?.jomm, cepatt.. mane tau terjumpe jongkong emas ke, jumpe US dollar ke..jom jommmm...


tisu kat bilik air ika.jomjommm..tolong ika kemas bilik, nanti korang boleh "tengok" tisu ika ni. tengok je tau..ngee~ ok ok, ika tipu. gambar ni kat bilik air rumah pakcik gugel..

SEKIAN


kalau suke, LIKE saje..

19 comments:

  1. NELLY; yess, duit! lalala~
    ANIS; i pun luv monet, money..

    ReplyDelete
  2. waauuu...mai nk angkut semua barang dlm bilik tu la...blh jd duit tu kalo g lego...heeee...

    ReplyDelete
  3. ha... hari2 masuk toilet kalau ade tisu tandas macam tu. tiap2 hari kebas. hahaha

    ReplyDelete
  4. my favourite topic.. duit! ;))

    ReplyDelete
  5. hehehe..saya pun suka letak merata;)

    ReplyDelete
  6. ehehhe..best laa kalau mcm tu..iqa nk juga laaa.ehehehe

    be my follower
    http://www.nurshafiqamohdyusoff.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. haha,,
    duet2 tu boleh gune tym terdesak kn..

    ReplyDelete
  8. bestnya angkat bantal jumpa rm50.jap nak g angkat bantal tgk brp ada,,

    ReplyDelete
  9. best2.. camtu nak tolong kemas gak ^^

    ReplyDelete
  10. HACKERS; payung takde..kaki payung adelaaa..nk?..
    ALONG; jgn angkut sume...nnt kantoi la kt mane ika simpan jongkong emas tu..
    RARA; hee~ ika tdo kt toilet klau tisu tandas umah ika cmtu..
    BURN; eh, tersama la plak.,ngeee~
    UNA; sume org sukekn duit..
    KECHIXX; best kn bile letak merate?..hee~
    PIQA; k2, jap lg ika folo..
    EZY; haa.. tau xpe..ngee~
    JANNAH; ade duit kaler ungu kot..syiok abehh!
    KR; jom jom..tlg kemas..hee~

    ReplyDelete
  11. hahaha... cm ne, nk la tlg kemas bilik eka... mane la tau, kumpul2 dpt la dlm 1 ribu ingget.. haha

    ReplyDelete
  12. dah berapa lama jelah cik Ika ni tak kemas biliknye???
    habis semua benda ada..
    hehhehe...
    (n_n)

    ReplyDelete
  13. IMAGINE; hee~ jom jom...tlg kmas..
    OE; hee~ klau ika kmas pn, mmg habit ika suke ltak duit merate..hee~

    ReplyDelete
  14. heheh..dulu masa study suka la simpan duit merata2..so that masa hujung sem jadi kaya sekejap..hahahahaha..

    ReplyDelete
  15. RU; haha, tau xpe..mmg syi0k gile time tu..

    ReplyDelete