Thursday, March 31, 2011

mr pocong dan dot dot dot..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

haha. dikale ini, rase kebuntuan ingin memikirkan tajuk entry yang sesuai. ika just nak tunjuk pic pengalaman ika n pengalaman member. tak suruh awak caye, just nak kongsi je... tengok jom..


sape tau, gambar pe kat betis saya ni?


gambar ni mase ika praktikal kat TTDI dulu. tapi stay damansara. 1 hari tu, tengah dok belek belek kaki yang tak berbintat bintat akibat serangan tentera nyamuk yang menyerang tanpa belas kasihan, ternampak sumthing kat betis ni.. rasenye takde la plak ika terlanggar pape sampai jadi lebam camni. misteri damansara. sape tau, bentuk pe lebam tu?.. teka, teka.. nak sedapkan hati,maybe memang ika ade langgar pape kot. tak perasan.


 sungguh sopan beliau melepak disitu.


pic ni, member yang bagi. die kate, dalam kul 2,3 pagi kot. balik melepak, kawan die main hp die sebab nak test power hp baru. main snap, snap.. time nak delete, ternampak la "beliau". betul ke tak? wallahualamm.. pic ni dah di sepia kan untuk bagi lagi jelas. 


ika sendiri, tak penah lagi nampak real. taknakkk! hantu tsunami penah la kacau ika..kenape entry ni di pos di siang hari?. sebab, malam ika tak nampak la keyboard ni.. takleh nak taip. korangg! caye laaa.. hehe


BISIKBISIK; tak berani sebenanye nak buat entry ni.. sebab takut orang kate tipu. ika taknak cakap pape. kesahihannye, wallahualamm.. hanya Allah yang tau.. jangan marah ika ek.. ^^


SEKIAN...

kalau suke, LIKE saje..

16 comments:

  1. betul ke tak tu, hanya-DIA yang lebih mengetahui..^^,

    benda-benda macamni memang selalu terjadi..ada orang tangkap gambar kat air terjun waktu siang pun ada nampak kelibat mcmni..

    kuatkan iman, tingkatkan amalan yang disuruh..:)

    ReplyDelete
  2. biar betik tuh cik ika. memo tak nampak sgt gmba 'beliau' tuh. uhhuuu.

    ReplyDelete
  3. nsb baek t'bace siang2 ari.. kalo mlm2 xbace dh..
    tkotttttt
    haha

    ReplyDelete
  4. kalo malam2 , takde orang nak bace...takot...:ppp

    entry terbaru .

    http://gulagulahati89.blogspot.com/2011/03/saya-suka-merajuk-sebab.html

    ReplyDelete
  5. uishhh seram je macam. ngeee
    *ayat org x dpt gred a*
    ngeee

    ReplyDelete
  6. yunk..bkn nk tkotkan..tp dulu lecturer fiza penah ckp, kalau kesan2 lebam tu mybe kena gigit dengan 'beliau'.. lecturer fiza tu pndai bab2 gni.. ^_^ fiza pun penah kena.. bnyk kali dah..dekat lengan, betis.. wuuwuu..T_T
    so, sebelum tido ke, bc ayat kursi eh..

    gmbr bwh tu, mcm xprasan sgt la..hehee

    ReplyDelete
  7. a'a..br nmpk yunk.. tkot lak tgk..hehe

    ReplyDelete
  8. omg,
    gmbar "beliau" tuuu..
    erk,bikin seram lah ..

    ReplyDelete
  9. tengs GOD gambar tak jelas
    hee :DD

    ReplyDelete
  10. kire ade kelebihan r ni.. leh r jadi ghost whisperer pasni =)

    ReplyDelete
  11. waah..ika byk jmpe hntu ek?hntu nk kwn dgn awk kot.hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. erkk....
    takot lak rasenye..

    ReplyDelete
  13. ZACK; btul2.. "beliau" juge wujud kat alam kite ni..
    MEMO; tgk btul2 yunk..
    EZY; haha.. ika pn tkot nk post mlm2 tau..
    MYRA; ika pn xnk bace..hehe..
    DEAN; ade laaa..
    SILAH; hahaha.. comel je ayt cmtu..
    FIZA; ha'a yunk, tau xpe.. seb bek dh pndah..
    FAZILAH; misteri damansara..
    FIZA; dh nmpak kn..
    ZALIN; yup, misteri..
    MISLUVCOKLAT; beliau seronok melepak kt situ..
    MYZASUKI; x jelas ek?..adeyh..
    KR; isshh, xde laa.. mnade..
    IFA; tp, ika xnk kwn ngn hntu..
    FYNA; ika pn tkot gak..hee~

    ReplyDelete