Monday, March 28, 2011

kalaula aku seekor doremon..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

hehehe... ika asyik tanye orang je, kalau korang jadi doremon, pe korang buat, kan.. tak aci la kalau korang je yang boleh merepek kerepek kan..ika pun nak merepek kerepek gak..hehe.. sile tuka kepada mood berangan di awangan sekarang...

kalau ika doremon,ika akan.....
..cipta alat "meter kasih sayang"..
ika nak ade satu meter yang bole tau berape banyak orang tu sayang kite sebab mulut memang senang cakap, "u, i sayang u sangatsangatsangattt, lautan api sanggup i renangi demi kerane u, sayangg".. hakikatnye, ayat tu die cakap kat 4 orang yang lain lain dalam mase 1 hari tu..huhh! 

kalau ika saaaayannnggg sumone tu, meter ni berpusing banyakbanyakbanyaakkk kaliii..orang je taknak sayang ika.. :(

kalau ika doremon, ika akan...
..cipta "biskut lupakan cinta"..
mesti orang yang ramai putus cinta nak cari biskut ni. hurmm.. bile putus cinta, mesti rase sakit hati + rindu + geram + sayang + benci sume ade kan.. kalau makan biskut ni, otomatik semua ilang..

ika perlukan biskut ni sekarang..

kalau ika doremon, ika akan..
..cipta alat "semua orang sayang"..
ika nak family, kawankawan, sayang sayang.. korang, sayang ika tak?.. 

kalau ika doremon, ika akan..
pastikan takde keganasan rumah tangge..

kalau ika doremon, ika akan..
pastikan takde kekejaman kat dunia ni..

kalau ika doremon, ika akan..
pastikan orangorang terdekat ika bahagie, termasuk awak yang tengah bace ni..

kalau, kalau, kalau... hurmm..

SEKIAN..


kalau suke, LIKE saje..

15 comments:

  1. cyam kak ika la !ngeh3
    trma ksih krn m'd0akn saia.. =D
    d0akn kam0o juga.. =D

    ReplyDelete
  2. hihik..
    kn best kalo doremon 2 wujud..

    ReplyDelete
  3. kalauuuuuuulah....
    doraem0n tlg saye..ngeh3

    ReplyDelete
  4. hehehe...beshnye la kan klu jadi btol2...

    ReplyDelete
  5. kalau saya doraemon, saya nak hapuskan sume lelaki jahat yang maenkan perempuan kat dunia ni.biar perempuan hidup dengan aman dengan lelaki-lelaki yang baik :)

    ReplyDelete
  6. alat semua org syg tu bahaya... huhu... nt penuh rumah, semua org dtg bawak hadiah. semua tak nak balik sbb syg sgt. huhu

    ReplyDelete
  7. jangan jadi doremon..lol

    pasal nak kasi header tu center saya tak tau, tapi klu ika nak edit balik email la... pastu bagitau saiz pixel.. care nak tau tgk link ni
    http://rahimiarafpin.blogspot.com/2011/03/masalah-right-click-on-blog-free-bolg.html

    ReplyDelete
  8. kalu sy doremon???
    sy xmo jd doremon..
    ny nk ada doremon..
    hehe

    ReplyDelete
  9. sendiri wat, sendiri nak join?? dah lambat nak join.. contest dah tutup r.. =P

    ReplyDelete
  10. haha..xmao doraemon, ironman ar senang..teros tembak je sesape yg skitkan hati kite..hahaha

    ReplyDelete
  11. kn bez klu impian kteer tuh jg btol2.. heww

    ReplyDelete
  12. Kalau akak doraemon..akak akan bagi semua yang ika nak tu....

    ReplyDelete
  13. xmo3!! nak jdi action kamen!^^
    myu3.. ^_~

    ReplyDelete
  14. MIMI; yepyepp.. macehh..hee~
    EZY; awk jd doremon ika, ley?..^^
    DYANZJHA; d0remon datang mnyelamattt..hee~
    FYNA; kan, mesti besh kn?..hee~
    STORYFROMME; ika sokong! hee~ tapi, untuk keadilan, pmpuan jht pn kne hapuskan gak..
    BURN; waaaa~ nnt ika picit button die, sume org x syg ika balik dh..hee~
    COFFEE; awk, ok dh.. ;)
    SHARK; ika jd doremon awk, ok?..
    KR; waaa~ kr dengki..mencik! mencik!
    KEYRI; ironman?..aiyarkk.. awk jd ironman ika k..
    MIE; haa, tau xpe. puas ika carik alamat d0remon.hikhikk...
    MIRADYANA; sweet sour..
    O'GOSH; waa~ beshnyee..ika nk, ika nk..
    SHEZWAN; action B! bibibibibi~

    ReplyDelete