Thursday, March 17, 2011

apabila si dia suka mengongkong..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

wah~ semalam pecah rekod tak hapdate, tak BW. rindu kawankawan sume.. semalam ika hampir hampir kene tipu oleh agen yang cakap tak serupe bikin, huhh! sampai hati dorang. 

pernah tak korang dapat pasangan yang mengongkong?. haha.. mesti "BEST"! 

SITUASI; cakap kat phone.
BOY; sayangg, i kat keluar dengan mamat ni, nanti pape i bagitau u, k..
GURL; dengan mamat?.. TAK BOLEH! u balik sekarang juge. i tak kire! kan i dah cakap dengan u, kalau nak keluar, dengan i je boleh. U BALIK SEKARANGGG! (jerit kuatkuat sampai pecah skrin tepon)

SITUASI; cakap kat phone.
BOY; sayangg, u nak pegi mane mane, u nak buat pe, u nak makan pe, u nak online nak bukak website pe, u nak tulis status pe kat fb, u nak hapdate pe kat blog, semua u kena bagitau i, k?. sekarang ni, u pegi mandi, makan, pastu nanti i kol lagi, 16 minit dari sekarang.
16 MINIT PASTU...BOY TU CALL, TAPI GIRL TU TAK ANGKAT. BOY TU CALL LAGI BANYAK BANYAK KALI...
BOY; kenape ko tak angkat aku call?
GIRL; sayangg, nape ni.. tadi i borak dengan siti jap, die call tadi..
BOY; ade i suruh u menyembang dengan siti?.ade ke?.. u ingat kan, i kate i tak suke u buat pe yang i tak suruh buat.. kenape degil sangat ni?!


situasi atas, untuk girl yang kongkong. situasi bawah untuk boy yang kongkong. weyh, korang korang, korang ingat, gf/bf korang tu, milik korang yang sah ke?.. sukesuke je nak kongkong anak orang. patutkah orang orang camni di bagi bercinta dengan jalan tar yang kaku je kat situ dan pastinya tak menyakitkan hati?. cerita adalah rekaan semata mata..

SEKIAN




kalau suke, LIKE saje..

16 comments:

  1. gile mental kalau dapat bf gini. tak hidup rasa. kalau hidup pun nyawa2 ikan.

    ReplyDelete
  2. hahahha..ne adalah punca2 putus kpel

    ReplyDelete
  3. ika...follow my blog..if u sudi la..~~~missbobet@blogspot.com

    ReplyDelete
  4. perghhh seram sejuk entry nie... heeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. salah satu sebab aku benci kapel

    sukati nak kongkong
    bukannye laki aku. ceh.

    ReplyDelete
  6. macam2lah kamu nie...
    tapi OE pun tak berapa nak gemar style macam ni...
    naah...
    (n_n)

    ReplyDelete
  7. baik solo dari ad gf/bf camtu..

    ReplyDelete
  8. *=_=* knp perlu ad gf/bf yg control smpai mcm ni skali???
    baek x yh kapel..ahaha :D

    ReplyDelete
  9. perhhhh..tp mmg ada la...rasa gelap je dunia....


    lg baik cau dulu sblm buat stok bini or suami....huhuhu...

    ReplyDelete
  10. parah lau dpt bf mcm 2...xsuka dkongkong n xske mngogkong, itu styl ed. cma ed suka infom if ed nk g mn2, lau jd pe2 snang nk cri huhu. lau dh syg 2 pham2 la jga hati msing2.

    ReplyDelete
  11. hahahaha.. bahaya tuh.. fara pun ta suka orang mengongkong.. if ekjadian ni betul2 wujud fara rasa laki atau perempuan tuh ada masalah jiwa.. ahahahah.. mana tak nya.. queen control sangat.. xd

    ReplyDelete
  12. tau xpe.. memang x ske r kne camtu.. sekali sekala nak gak lepak2 ngan kawan2 kan.. kawin pun belum, suda lebih2.. memang x r... huu

    ReplyDelete
  13. hahah..xsanggup la bunga..hakhaka..

    ReplyDelete
  14. SUE; gile fizikal n mental la senang kate..hee..
    DEAN; haa, tau takpe!
    BOBET; ok2, i'll folo u..
    BIDADARI; seram panas, bole?.hee..
    STORYFROMME; seksa jiwe rage..hee..
    RATNA; hee, rilek2.. co0l..
    OE; yepyepp, sangat tak besh!
    GIMI; betul2..
    ERRA; tp xnk la kongkong sangat2 kan..lemas wo0..
    KAK LIMAH; hee, baik single kan, takde sape nak kontrol..
    KUREKURE; klau jd bini or suami, sakit wo0..
    EHDA; haa, tau xpe.yang penting jangan buat pe pasangan tak suke..
    FARAH; masalah jiwe?..hehe..mybe kurang kasih sayang kot..
    KR; klau die x bg melepak, bagi je penyepak..
    BUNGA; ika pun x sangg0p..huu..

    ReplyDelete