Friday, February 18, 2011

Mr Bekas kekasih

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

WARNING - contengan kali ni, menjerumus kepada kisah cintan cintun Ika yang lame dulu yang bole menyebabkan korang kembang tekak jika membacenye (ayat takley bla, haha)... jadi, kalau korang rase cam tak berminat nak bace, takpe. cukup la ika kate yang kitorang dah break sejak 5jun10 hari tu setelah kapel 12sept07. hampir 3 tahun. tapi, takde jodoh kot. sekarang die ngan life die, ika ngan life ika. 

pesanan untuk Mr. Bekas Kekasih,
awk bace ke blog ni?. malu tau. hee.. pape pun, cmne awk knal sy 4 tahun lps, cmni la sy. tak penah berubah. tak penah lupe awk wlaupun ....... sy sntiase ade time ssh sng awk tau.. doakn sy kuat k awk.. dah laaa, tak nak cakap panjang panjang. nanti nangis. yang penting awk tau hati sy cmne, kn?

pesanan untuk bakal kekasih, 
awk, mesti awak tengah cari tulang rusuk awak yang ade kat saya ni kan. awak jangan risau k, saya janji saya akan jaga die macam saya bakal jaga awak nanti. awak dah ready nanti, jumpa saya, k. saya terima baik buruk awak. saya akan serahkan hati saya untuk awak. saya tunggu awak dengan saba, sampaila DIE temukan kite..

SEKIAN


kalau suke, LIKE saje..

9 comments: