Wednesday, February 23, 2011

msg otromen sebelum tido

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

malam ni ika nak conteng mengenai tido. ika yang menganggur ni, tido biasenye kul 1, bangun kul 10. hahaa~ kompem kene reject ni. hee~ sebelum tido, ika akan cuci muke n ape ape yang patut, belek belek hp, pikir pe nak buat esok, BERANGAN, baru dapat tido. penat camne pun, mesti berangan dulu. ika amat amat senang terjage, even hp vibrate pun.  korang nak tau?. 

  • mase kite tengah tido nyenyak, nafas, dengupan jantung, n tekanan darah kite menjadi rendah.
  • suhu badan kita menurun secara drastik sekitar kul 4 pagi. pastu akan normal balik bile matahari terbit.


sebelum tido, mestilah buat camni.
  • telepon doremon, suruh die berhentikan mase sampai korang puas tido.
  • jogetjoget atas katil cam mr. bean.
  • msg otromen, suruh jage keselamatan dunie mase korang tengah tido.
  • ok, baru bole tido.ngee~
ok, budak ni memang suke mengarut bile die mengong. hee~ ika nak tido dah ni. ika perlukan waktu tido yang cukup untuk membuatkan diri membesar dengan sihat dan kuat..nak berangan pe ek malam ni?.. hee~ nyte all..

nak tido tonggeng tonggeng cam garfield ni.

SEKIAN

kalau suke, LIKE saje..

6 comments:

  1. atok ada review blog cucu sikit kt sini : http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/02/blog-baru-tujuan-dan-pencapaian.html

    ReplyDelete
  2. HAFIZ; selamat, selamat..
    RINA; nyte yunk..
    AIMAN; tq at0k..mkaceh2..

    ReplyDelete
  3. atika...diyana nie..saya ada tag awak tok join contest muncung paling cun habis...link yang saya tag awak tu ada kat bawah nie... (^.^)


    http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/contest-muncung-paling-cun-habis.html

    ReplyDelete
  4. DIYANA; tq yunk..tp ika xde pic muncong2 laa.. ;(

    ReplyDelete