Thursday, February 24, 2011

bila lelaki membebel

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

membebel, berleter sangatsangat sinonim dengan perempuan. tapi, camne lak kalau laki membebel?. rase cam nak cabutcabut je mulut orang tu, kan?. ika sendiri, tak suke bile kena bebel. urgghh! nyampah gile. cume, ika suke kalau orang bebel ngan ika, gune bahase yang ika tak paham. haha.. bebel la sampai minggu depan pun, ika sanggup dengar. bebel la bahase arab ke, bahase cine ke, bahase tamil ke, bahase jawe ke, takde hal punye..

wahai lelaki lelaki kat luar sane yang suke membebel, takyah la bebel bebel.. kang daripada macho, terus jadi hanco. daripada mak mertua nak jadikan menantu, terus jadi hantu. yela, mak joyah tu dah lame pegang tittle ratu membebel, tibetibe ade orang nak potong line die lak. mane bolehhh..

tips untuk laki yang suke membebel.

  • awak record pe yang die bebel tu, pastu bile die dah ok, awak bagi die dengar balik pe yang die bebel tu. tengok, pening tak kepale die.
  • same cam kat atas tu, record pe yang die bebel, burn kat cd. agakagak die nak bebel lagi, terus pasang cd tu kuatkuat.
  • pastu, mase hari jadi die, awak hadiahkan die lip ice. cakap kat die, "sebelum u nak membebel panjangpanjang, u pakai lip ice ni, baru la seksi lips u, i suke"..
SEKIAN


kalau suke, LIKE saje..

21 comments:

  1. HAHAHAA.
    ske part last tuh !
    LIKE3~ ^^

    ReplyDelete
  2. haha kelakar.
    cuba bayangkan lelaki cekak pinggang pastu bebel2 kan.
    hahahaha hihihi :)

    ReplyDelete
  3. EPO; hee, ika pun suke..
    MARSHMALLOW; hee, x seswai kn, bile laki bebel..

    ReplyDelete
  4. perempuan membebel lagi tak ingat dunia..

    ReplyDelete
  5. perempuan membebel lagi tak ingat dunia..

    ReplyDelete
  6. perempuan membebel lagi tak ingat dunia..

    ReplyDelete
  7. hehe ..betul gak tip tuh .. tp sy rasa klau dye dengar balik cd tuh .. dye gelak kuat kot .ahahhaa

    ReplyDelete
  8. bughuk nye lelaki kalo membebel :D

    ReplyDelete
  9. hehhee... bagus ada tips...
    tapi OE tak pernah jumpa lagi lelaki membebel...
    nanti kalau jumpa, senang dah ada cara nak menangani...
    hehhee...
    (n_n)

    ReplyDelete
  10. kdg2 saye pon suke membebel.. haha

    ReplyDelete
  11. chii ada kwn laki yg suka bebel...annoying..kalah chii..mmg kadang2 rasa nak plaster je mulut dia..tp dok kenang dia kwn..so diam je la

    ReplyDelete
  12. dengar llk membebel leh panas tlinga dengar..hahaha...
    I pon pakai lips ice u..hehehe..=p

    ReplyDelete
  13. i like anon tu tau... auuww.. nasib i tak banyak bebel..

    ReplyDelete
  14. tika..saya ada tag nama tika lagi..join segmen senyum xnampak gigi...tapi xatu tika da join ke x...hehe link saya tag kat bawah ni ye...:)


    http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/segmen-senyum-tak-nampak-gigi.html

    ReplyDelete
  15. INSPIRATION; haha, tau xpe..pastu mst die taknak bebel dah kn..
    FARA; hee~ tau xpe..
    QILA; hee~
    OE; ika dh jumpe, penat tau nak layann, tp nasib baik bkn bf ika..
    EZY; klau jmp ezy, ika bg lip ice, k..
    CHII; hee~ pnt kn, nk layan?.
    RYNIE; laki kalau bebel, lagi pedas daripada pmpuan..
    CEKODOK; bgus la x bebell..
    DIYANA; ika dh join yg tu..

    ReplyDelete
  16. haha . sangat comel bila lelaki membebel . wakaka . takpa kot kalau sekali sekala kan . hehe

    ReplyDelete
  17. ATIEY; skali skale xpe, klau slalu, bosan gak kn..

    ReplyDelete
  18. lelaki membebel mesti macam mak datuk...hehehe...

    ReplyDelete